sobota, 1. maj 2010

BBQ po švedsko





Tukaj sicer tudi zima ni ovira za bbq (ali po domače roštilj) in tudi v snegu se rado peče zunaj na žaru, čeprav včeraj pa res nismo pričakovale slabega vremena. Ampak če bi se tukaj ves čas ozirala samo na vreme, ne bi daleč prišela :)

Torej svenski roštilj v treh korakih:

1. Fotka
Piščanec se noče in noče speči, ogenj kjub pahljanju vedno bolj pojenja. ampak smo še vseeno rabile nekaj časa da smo pogruntale, da ga morebiti moti dež.

2. Fotka
Očitno je bilo tako vlažno in deževno, da smo dobile račji obisk, ha ha!

3. Fotka
Prilagoditev razmeram in nadaljevanje "piknika" pod strehco.

4. Fotka
(Poudarjam, ne sodi med korake roštilja, ker potem bi se zgoraj pri navedbi treh korakov in potem objavi štirih, zlagala. Sama pa si prizadevam za iskreno bloganje! Tale fotka je le ena skupinska za zaključek :)

2 komentarja:

  1. o, šaši, pa sem te ponovno odkrila tukile :)
    ja, vse najboljše za tvoj godovni praznik, pa čimveč pečenih in ne dušenih piščancev :)

    pozdravčka in objemčka na sever!

    OdgovoriIzbriši
  2. ha ha ha, hvala vi trije/štirje.... :)

    OdgovoriIzbriši