sreda, 7. julij 2010

Love Stockholm...







... je naslov festivala, ki je v prestolnici potekal kot uvod zelo pričakovane poroke švedske princese prestolonaslednice Victorie. Ker sem po tehtnem razmisleku ugotovila, da verjetno ne bom prav pogosto povabljena na kraljevsko poroko, smo jo s prijateljicami mahnile v Stockholm na veliki dan in skupaj z množicami uživale v ozračju ljubezni.

Je bilo prav fletno skupaj s toliko ljudni (veliko, veliko, VELIKO ljudmi) na velikih monitorjih po mestu spremljati poročni obred, videti kako veselo so mahali z zastavicami in ploskali, ko so prvič videli princeso, kako se je vseokoli mene utrgal glasni "oh", ko si je ženin po zaobljubah pomel solzne oči.

Sem ju celo ujela s fotoaparatom in od zadaj videla princeso, ko se je peljala po ulicah v kočiji iz 19. stoletja, potem pa še v tsarodavni ladjici po kanalu nazaj do kraljeve palače. In ko je veseli stari aristokrat, ki je bil povabljen na poroko še dolgo potem ko so že vsi odšli v palačo veselo užival v pozornosti množice, nam mahal in se smejal.

2 komentarja:

  1. WOW a celo od zadaj si jo vidla ;)

    sej pri takih množicah je to res kr uspeh
    :P

    OdgovoriIzbriši